• Segueixi'ns!
  • rss

*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Tecnologies Euromodels, S.L. domiciliada a P.I. St. Isidre, C/ Rasos de Peguera S/N, 08272 de St. Fruitós de Bages (Barcelona), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Tecnologies Euromodels, S.L. a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

Nau productiva


Per poder oferir productes i serveis de primera qualitat, calen instal·lacions adequades al procés productiu.

Tecnologies Euromodels, S.L., en el seu desig per a assolir les fites més elevades en la correcta execució dels seus projectes, des de l’any 2003 disposa d’unes instal·lacions de 800 m2, 110m2 dels quals corresponen a oficines, amb 150m2 un magatzem i 500m2 al taller.

Aquestes instal·lacions, a més d’oficina tècnica on es programen les mecanitzacions (CNC) i es desenvolupen els projectes en CAD/CAM, també engloben totes les seccions necessàries per al desenvolupament dels prototips, models per a foneria o motlles per a termoconformat.Si li sembla interessant, pot compartir aquesta pantalla
Enviar a un amic Imprimir Compartir a Pinterest Compartir a Google + Compartir a Twitter Compartir a Facebook