• Segueixi'ns!
  • rss

*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Tecnologies Euromodels, S.L. domiciliada a P.I. St. Isidre, C/ Rasos de Peguera S/N, 08272 de St. Fruitós de Bages (Barcelona), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Tecnologies Euromodels, S.L. a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

Parc de maquinària


Tecnologies Euromodels, S.L., disposa d’una tecnologia de procés d’avantguarda, que permet garantir una alta competitivitat davant les exigències dels clients. Per això el principal esforç de l’empresa, es dirigeix al factor humà preparat per a treure el màxim profit d’equips informàtics equipats amb la darrera tecnologia en software de disseny i mecanització (CAD/CAM) punters en el mercat, així com un parc de maquinària de reconegudes marques de prestigi internacional, desenvolupat per a aconseguir resultats precisos i màximes garanties de qualitat, en tots els processos implicats en els productes i serveis que Tecnologies Euromodels, S.L., ofereix als seus clients (Models per a foneria, Motllos per al termoconformat, mecanització CNC, prototips i útils de control, disseny partint d’esbossos...).Si li sembla interessant, pot compartir aquesta pantalla
Enviar a un amic Imprimir Compartir a Pinterest Compartir a Google + Compartir a Twitter Compartir a Facebook