• Segueixi'ns!
  • rss

*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Tecnologies Euromodels, S.L. domiciliada a P.I. St. Isidre, C/ Rasos de Peguera S/N, 08272 de St. Fruitós de Bages (Barcelona), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Tecnologies Euromodels, S.L. a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

Servei al client


La demanda canviant de les empreses que utilitzen models per a la foneria, motlles, prototips, útils i mecanització CAD/CAM, necessita que el servei al client sigui quelcom més que el compliment dels terminis de lliurament. TECNOLOGIES EUROMODELS, S.L., vol ser pels seus clients un col·laborador essencial en el disseny i fabricació de productes.

Donar una resposta ràpida en un mercat tan competitiu és vital per a oferir un bon servei al client. Cal fer revisions periòdiques de materials i processos per a detectar possibles oportunitats de millora en el producte final.

Només amb la perfecta sincronització de tots els esforços, és possible garantir la màxima qualitat, precisió i compliment dels terminis de lliurament pactats, així ho avalen les empreses que confien en Euromodels.Si li sembla interessant, pot compartir aquesta pantalla
Enviar a un amic Imprimir Compartir a Pinterest Compartir a Google + Compartir a Twitter Compartir a Facebook