• Segueixi'ns!
  • rss

*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Tecnologies Euromodels, S.L. domiciliada a P.I. St. Isidre, C/ Rasos de Peguera S/N, 08272 de St. Fruitós de Bages (Barcelona), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Tecnologies Euromodels, S.L. a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

Política de qualitat


EUROMODELS és una empresa especialitzada en la fabricació de models per a la foneria, motlles per al termoconformat, models i motlles per laminar, útils de control i mecanització de peces, que disposa d’un equip humà format amb les més avançades tecnologies i maquinària d’última generació, que ens permet garantir la qualitat dels dissenys i fabricació dels projectes sol·licitats.

L’objectiu prioritari d’EUROMODELS és donar un valor afegit als nostres clients mitjançant la col·laboració de manera activa per oferir productes i serveis de qualitat a un preu competitiu dins dels terminis previstos, amb compromís cap a la millora contínua que ens permeti afrontar amb èxit i eficàcia el seu desenvolupament.

Amb el sistema de Gestió de la Qualitat aconseguirem diferenciar-nos de la competència en satisfacció del client, eficiència i una millor assignació de recursos i, d'aquesta manera, estarem més ben preparats davant els canvis de tota mena que puguin produir-se en el nostre entorn.

Els requisits que el sistema de Gestió de Qualitat estableix per a totes les àrees de l'empresa es recullen en els procediments relacionats en el manual de qualitat basat en la norma UNE-EN-ISO 9001: 2015. Tots hem de conèixer i aplicar la documentació referent a les nostres responsabilitats.

La Direcció d’EUROMODELS es compromet a complir els requisits aplicables, realitzar tots els esforços i destinar els recursos necessaris per assegurar un nivell de Qualitat en tots els productes i serveis que ofereix, per tal d’assegurar la satisfacció dels nostres clients. També assoleix el compromís de mantenir al dia aquesta Política de Qualitat, que sigui entesa i implantada a tots els nivells de l’organització.Si li sembla interessant, pot compartir aquesta pantalla
Enviar a un amic Imprimir Compartir a Pinterest Compartir a Google + Compartir a Twitter Compartir a Facebook