• Segueixi'ns!
  • rss

*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Tecnologies Euromodels, S.L. domiciliada a P.I. St. Isidre, C/ Rasos de Peguera S/N, 08272 de St. Fruitós de Bages (Barcelona), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Tecnologies Euromodels, S.L. a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

Innovació


Tenir idees és senzill, tenir bones idees ja és més complicat; ara bé, el que veritablement constitueix un repte estratègic per a l’empresa és generar contínuament bones idees en l’àmbit d’actuació de l’empresa, en aquest cas el desenvolupament de models per a la foneria, motlles per termoconformar plàstics, prototips, útils i mecanització CAD/CAM i convertir-les en productes i serveis d’èxit. Això s’anomena innovació.

Des de sempre, ha estat habitual identificar la innovació en general amb la innovació tecnològica, oblidant que hi ha altres tipus de coneixements de caire organitzatiu o comercial que són també importants fonts d’innovació.

Així doncs, la investigació, la tecnologia i la solució de problemes són els tres eixos bàsics del procés innovador. Hi hem d’afegir que estem parlant d’un procés creatiu, i, per tant humà. Les màquines no innoven, només ajuden. Aquest caràcter humà de la innovació, aplicat a les necessitats de la creació de motlles per foneries, prototips i mecanització CAD/CAM, és el que s’ha intentat cultivar al llarg dels anys.

En definitiva, la innovació serà allò que ens distingirà de la resta i ens farà ser millors, si volem ser millors.Si li sembla interessant, pot compartir aquesta pantalla
Enviar a un amic Imprimir Compartir a Pinterest Compartir a Google + Compartir a Twitter Compartir a Facebook