• Segueixi'ns!
  • rss

*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Tecnologies Euromodels, S.L. domiciliada a P.I. St. Isidre, C/ Rasos de Peguera S/N, 08272 de St. Fruitós de Bages (Barcelona), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Tecnologies Euromodels, S.L. a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

La base


La base de Tecnologies Euromodels, S.L. és el seu equip humà, el modelista, motllista, programador CNC, dissenyador, ajustador,..., en definitiva, tots els integrants de la plantilla necessiten uns grans coneixements i experiència en el sector, per això i degut a la implantació constant de noves tecnologies, el personal segueix un pla de formació que requereix un esforç complementari.

Conceptes com millora contínua, equips de treball, tècniques de prevenció, eficiència i competitivitat, així com també tota la vocació de servei i qualitat per als clients, fan que calgui mantenir un procés de formació continuada.

Tecnologies Euromodels, S.L. defineix l’equip humà que la forma, com el seu principal actiu, i la seva preparació, com a l’eina cabdal de progrés en el futur.Si li sembla interessant, pot compartir aquesta pantalla
Enviar a un amic Imprimir Compartir a Pinterest Compartir a Google + Compartir a Twitter Compartir a Facebook