• Segueixi'ns!
  • rss

*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Tecnologies Euromodels, S.L. domiciliada a P.I. St. Isidre, C/ Rasos de Peguera S/N, 08272 de St. Fruitós de Bages (Barcelona), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Tecnologies Euromodels, S.L. a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

Empresa


L’any 2000 els seus actuals socis van fundar EUROMODELS, S.C.P., empresa dedicada a la fabricació de models per a la foneria, treballant amb diversos materials, com resines, fusta, metàl·lics (acer, alumini), i amb aplicacions a sectors amb necessitats tan específiques com el de l’automòbil o el ferroviari, però també per al tèxtil, fabricants de maquinària o mobiliari urbà, entre molts d’altres.

Inicialment, els treballs es realitzaven en unes instal·lacions productives situades al nucli urbà del poble de Sant Fruitós de Bages, que ben aviat van quedar petites davant del creixement de l’empresa.

La progressió i creixement constants de l’empresa van fer que l’any 2003, EUROMODELS, S.C.P. és transformés en TECNOLOGIES EUROMODELS, S.L., traslladant-se a la seva actual ubicació, al Polígon Industrial Sant Isidre 2, de Sant Fruitós de Bages, en unes àmplies instal·lacions que permeten treballar de manera ordenada i còmoda.

La fidelitat dels clients i la seva confiança en la professionalitat i qualitat dels serveis de disseny, desenvolupament, modelatge, fabricació de motlles, prototips i útils de control de l’empresa, ha afavorit el constant creixement de la cartera de clients, així com de les capacitats de l’empresa per oferir progressivament una major qualitat, i complexitat tècnica (tenim una secció amb maquinària cnc i una altra on son tot màquines convencionals). Així, TECNOLOGIES EUROMODELS, S.L., ha aconseguit una posició de privilegi en el sector dels models i motlles, aconseguint la confiança i valoració d’un gran nombre d’empreses. La feina ben feta és la marca identificativa de l’empresa, i la qualitat dels productes i satisfacció dels clients, l’objectiu final des del primer moment.

La filosofia que regeix el funcionament d’EUROMODELS, es basa en aconseguir que la qualitat dels productes de foneria, motlles, prototips i altres de que és fabricant, així com els serveis pel que fa a mecanització CAD/CAM, siguin un fidel reflex de les expectatives de cada client. Per això, TECNOLOGIES EUROMODELS, S.L., permanentment inverteix en innovació tecnològica i formació de l’equip humà, ja que és plenament conscient que aquest és el motor que permetrà a l’empresa assolir nous reptes.Si li sembla interessant, pot compartir aquesta pantalla
Enviar a un amic Imprimir Compartir a Pinterest Compartir a Google + Compartir a Twitter Compartir a Facebook